YAŞAYAN EFSANE...

 

FATİH TERİM
Süper Lig'de üst üste 4 kez G.Saray'ı şampiyon yaparak rekor kıran , 6. kez bu kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşadı, ulaşılması çok zor bir başarıya imza attı.

Türk tarihinin en başarılı hocası olan Fatih Terim bir kez daha şampiyonluğu kucakladı. G.Saray ile 4 kez üst üste şampiyonluk görerek rekor kıran, Kupası'nı 'ye getirerek haklı bir gurur yaşayan imparator yeniden döndüğü G.Saray'da 6. şampiyonluğu da yaşadı. Geçen yıl F.Bahçe ile girdiği yarışı önde bitiren bu sezon da ezeli rakibine şans tanımadı. Fatih Terimligde 6. kez şampiyonluk yaşayarak kırılması zor bir rekorun sahibi oldu.

YERLİLER YABANCILARI GEÇTİ
G.Saray dün 19. şampiyonluğu yaşarken teknik direktör olarak 9 yerli 9 da yabancı hocanın imzası vardı. Dün akşamki mutlu sonla şampiyonluk
sayısında yerliler 10'a 9 öne geçti.

HAKKIMIZLA KAZANDIKG.Saray'da bir şampiyonluk sevinci daha yaşayan Fatih Terim maç sonu kendilerine destekleyen herkese teşekkür etti. Terim, "Çok şükür şampiyon olduk. Hakkımızla oynayarak, mücadele ederek şampiyon olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

Hava Durumu


NOT:

Blogumuzda yer alan haberler çeşitli internet sitelerinden ve gazetelerden alıntıdır.
Nuri Örnek

İletişim

Gazetemiz hakkında görüşlerinizi bize iletebilirsiniz.


Mail adresimiz : futbolgazetesi@gmail.com

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı