Beşiktaş'ta Zico ve Önder Özen devri


Beşiktaş Yönetimi’nin ‘devrim’ gözüyle baktığı futbol direktörlüğü Önder Özen’e verildi.
Beşiktaş'ta 'futbol direktörlüğü' görevine Önder Özen getirildi. Siyah-beyazlı yönetimin 'devrim' gözüyle baktığı bu görev resmen duyurulmadı ancak daha önce Fenerbahçe'de Zico'nun yardımcılığını yapan tecrübeli futbol adamı çalışmalarına başladı. İlk iş olarak yeni teknik direktörün belirlenmesi konusunda harekete geçen Önder Özen, yönetimle birlikte çalışarak en doğru ismi takımın başına getirmek istiyor. Bu ismin de daha önce beraber çalıştığı Zico olduğu belirtilirken zayıf olsa da diğer adayların da yabancı olacağı konuşuluyor.

TRANSFER İÇİN İSİMLERİ BELİRLEYECEK

Futbol direktörlüğü görevi ile Beşiktaş'ın transfer politikası da değişiyor. Bundan sonra teknik direktörün transferde isim söyleme hakkı ortadan kalkıyor. Hoca, sportif direktöre hangi bölgeye transfer istediğini söyleyecek, alınacak futbolcu da izleme komitesinin belirlediği isimlerden biri olacak. Özen, belirlenen isimlerden en uygun olanı seçecek, son söz yine başkan da olacak. Bu sistem asla değişmeyecek ve teknik direktörün futbolcu transfer etme dönemi sona erecek.

ÖNDER ÖZEN KİMDİR

1969 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Önder Özen, 1997 yılında antrenörlük lisansı almıştır. 2008 yılına kadar Fenerbahçe ve Fenerbahçe A2 takımında antrenörlük yapmış olan Özen, daha sonra 2 yıl Polatlı Bugsaşspor'da kariyerine devam etti.

Beşiktaş'ın bir süredir Ntvspor'da yorumculuk yapan, yorumları kadar futbol bilgisi ve vizyonuyla da taraflı tarafsız bir çok futbolseverin dikkatini çeken Önder Özen'i futbol direktörlüğüne getirdiği iddia edildi.
0 yorum:

Yorum Gönder

Translate

Hava Durumu


NOT:

Blogumuzda yer alan haberler çeşitli internet sitelerinden ve gazetelerden alıntıdır.
Nuri Örnek

İletişim

Gazetemiz hakkında görüşlerinizi bize iletebilirsiniz.


Mail adresimiz : futbolgazetesi@gmail.com

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı